Archin 10 jaar!

Archin bestaat dit jaar 10 jaar
Kantoor Archin

Archin 10 jaar!

Het was eind december 2009 toen Tom en Jeroen besloten om hun bedrijf in te schrijven bij de KVK. In 2010 ging het avontuur van start wat we nu Archin noemen. Toen nog student op zoek naar meer uitdaging en met als doel om met behulp van webapplicaties het werk voor ondernemers eenvoudiger te maken. In 2014 is het bedrijf samengevoegd met Martens Informatisering van Marc. Hiermee werd met de kennis van Business Intelligence (BI) een bijzondere combinatie gelegd van expertises wat vele extra mogelijkheden bood en biedt aan al onze klanten.

Inmiddels bestaan we uit een professioneel team met diverse expertises waarmee we structuur en overzicht brengen in data van bedrijven. Hiermee dragen we, net zoals 10 jaar geleden, bij aan hun werkgemak. Onze klanten nemen beslissingen aan de hand van de juiste gegevens en maken hierbij geen onnodige kosten.

Terugkijkend op 10 jaar Archin zien we dat we hebben mogen werken aan vele mooie projecten, voor interessante klanten en met bijzondere mensen. We bedanken al onze klanten voor deze mooie jaren en hopen jullie in de toekomst nog vaak van dienst te mogen zijn.

Industriestraat 11 5961PG Horst

085 486 4110