Business Intelligence

Kosteloos en snel een beeld van jouw BI mogelijkheden
Kantoor Archin

Kosteloos en snel een beeld van jouw BI mogelijkheden

Business Intelligence is maatwerk! Maar hoe ga je nu de juiste informatie inzichtelijk krijgen?

Voor veel bedrijven is en blijft het opzetten van een efficiënte en betrouwbare informatievoorziening een lastig traject. Door dit proces op een gestructureerde en geautomatiseerde manier in te richten kan veel tijd en geld worden bespaard. De inrichting en de daarbij behorende kosten zijn sterk afhankelijk van de beschikbare data en de systemen die binnen een organisatie worden gebruikt.


Quick Scan

Om een juist beeld te krijgen van de mogelijkheden met BI voor jouw bedrijf starten we met een gratis Quick Scan. Hierin bekijken en beoordelen we een aantal aandachtsgebieden zodat we een duidelijk beeld krijgen van de noodzakelijke vervolgstappen.

Denk daarbij aan:

Na deze gratis Quick Scan is duidelijk welke vervolg stappen er genomen moeten worden en welke kosten dit met zich mee brengt. Zo kun je een weloverwogen keuze maken of en op welke manier je BI wilt gaan inzetten voor jouw organisatie.

Vraag een gratis Quick Scan aan

Geoptimaliseerde data

Proof of Concept

Voor het opzetten van een Proof of Concept gaan we nog een stapje verder in het BI traject. We richten ons daarbij op een specifieke informatiebehoefte binnen de organisatie. Deze zullen we beschrijven in een afgebakende case die uiteindelijk zal worden uitgewerkt. Naargelang behoefte kan de data in Excel of Power BI worden geanalyseerd en gevisualiseerd.

De tijd die nodig is voor de uitwerking van een Proof of Concept is sterk afhankelijk van de beschikbare infrastructuur, benodigde connectoren en complexiteit van de specifieke case.

Jet Analytics Business Intelligence

Jet Analytics

Jet Analytics is een Data Warehouse Automation platform van insightsoftware. Met deze software kunnen diverse databronnen worden ontsloten. De beschikbare data wordt daarna getransformeerd naar een overzichtelijke en herkenbare set aan gegevens. Archin is al vele jaren certified partner van Jet Analytics.

Door het opzetten van een Data Warehouse en Cube omgeving creëer je een perfecte basis voor het invullen van je informatiebehoeften. Met Power BI is het daarna een stuk eenvoudiger om reports en dashboards uit te werken. Je zult zien dat je data echt tot leven komt!

Voor bedrijven die met Microsoft Dynamics werken zijn er standaard connectoren en templates beschikbaar waardoor er snel een Proof of Concept kan worden opgeleverd.

Bedrijven die met andere systemen werken kunnen echter ook prima worden ontsloten. Vergeet daarnaast niet dat ook de beschikbare/benodigde infrastructuur een belangrijke factor is in het uiteindelijke kostenplaatje.

Kosteloos een Quick Scan?

Wil jij ook graag helder hebben wat BI voor jouw organisatie kan betekenen? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan voor een gratis Quick Scan.

Vraag een gratis Quick Scan aan

s

Industriestraat 11 5961PG Horst

085 486 4110