Mijn werk als Software Engineer bij Archin

Tom aan het woord over zijn eerste maanden bij Archin
Kantoor Archin

Mijn werk als Software Engineer bij Archin

Ik ben Tom, 21 jaar, woonachtig in Oostrum. In April begonnen als Software Engineer bij Archin.

Waarom Archin?

In de maanden maart en april ben ik actief gaan kijken naar uitdagend werk in de regio Venray. Ik had mijn CV online staan en was actief contact aan het leggen met bedrijven, maar had nog niks gevonden waar ik echt enthousiast van werd. Totdat ik gecontacteerd werd door Hans Hendrikx van IXT Data- & Robotics Professionals. Hans bood mij aan, na een aantal mailtjes, om kennis te maken met Archin. Tijdens ons eerste gesprek kreeg ik een beter beeld van wat Archin doet, ook mocht ik kennis maken met het team. Na dit gesprek was het voor mij duidelijk dat dit bedrijf mij de uitdaging kon geven waarna ik op zoek was, waar ik enthousiast van word.

Kort na ons eerste gesprek werd ik uitgenodigd voor een assessment waar ik kon laten zien hoe ik het project aan zou pakken. Gevraagd werd een API te maken om bier en biersoorten te managen. De perfecte opdracht die een mooi beeld geeft van het team en de sfeer waarin we mogen werken. Tijdens deze opdracht heb ik kennis mogen maken met de sfeer op het kantoor, en ben vervolgens met een goed gevoel naar huis gegaan.

Mijn ervaring

Ik ben nu ruim 2 maanden werkzaam bij Archin en heb het heel erg naar mijn zin, mijn enthousiasme is alleen maar gegroeid. Na mijn eerste week ben ik begonnen met het ontwikkelen van een dashboard voor Excellent Life, gedurende dit project heb ik veel geleerd over de ontwikkeling van projecten bij Archin.

Wij werken met sprints en hier heb ik in mijn tweede week meteen op aan kunnen sluiten. Het gebruik van sprints en het werk onderverdelen in issues maakt het zoveel gemakkelijker om projecten te realiseren. Gedurende deze sprints heb ik veel geleerd van mijn collega's.

Op kantoor is het altijd gezellig. Van een glas fris en zak chips op de vrijdag of een potje FIFA in de pauze tot de dagelijkse corona updates van collega Stan. We zorgen er zeker voor dat het niet saai is op kantoor, maar als er iets besproken moet worden staat iedereen klaar om je te helpen.

Ik ben blij dat wat Archin uitstraalde in de vacature ook zeker waar is en dat ik dit elke dag terugvind. Ik kijk uit naar mijn groei en toekomst binnen Archin.

Zin om mijn collega te worden? Je bent van harte welkom voor een kop koffie!

Tom van Vegchel

Industriestraat 11 5961PG Horst

085 486 4110