Cases

Trots op ons werk!
Archin Cases

Op basis van huidige bedrijfsprocessen en wensen

Wij zijn trots op ons werk en onze projecten en dat laten we graag zien! Op deze pagina vind je een greep uit ons veelzijdig portfolio.

Van Tilburg Energie Design

Case Van Tilburg Energie Design

Van Tilburg Energie Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van technische installaties in gebouwen voor een gezond en comfortabel klimaat.

Wij ontwikkelden een slimme applicatie voor het ontwerpen van de gebouwautomatisering én om het werk van de engineers bij Van Tilburg gemakkelijker te maken.

Bekijk de case

Case GTE Engineering

GTE Engineering ontwikkelt verpakkingsmachines op maat voor de medische industrie. De machines worden volledig door GTE zelf ontworpen en ontwikkeld. Dit maakt het inkoopproces complex omdat er een groot aantal onderdelen nodig is, die bij veel verschillende leveranciers ingekocht worden.

Archin heeft hiervoor samen met GTE een applicatie ontwikkeld die perfect aansluit op het inkoopproces. Hierdoor kan er efficiënter gewerkt worden is de kans op fouten aanzienlijk verminderd. Uiteindelijk werkt het ook stukken prettiger, ook niet onbelangrijk!

Bekijk de case

GTE Engineering
Locker Company

Case Locker Company

Locker Company is dé specialist op het gebied van locker verhuur voor evenementen en bedrijven. Met een grote, eigen voorraad lockerkasten, lockerboxen en lockercontainers hebben ze altijd een passende oplossing voor jouw veilige garderobe invulling. Van sleutel, munt tot pincode met QR en zelfs online lockerverhuur, het kan allemaal.

Bekijk de case

Case Vullings Metaalbewerking

Vullings is een modern en technisch hoogwaardig bedrijf in metaalbewerking. Ze staan voor kennis, vakmanschap en kwaliteit (klinkt bekend ;)). Om deze waardes hoog te kunnen houden is het van groot belang dat de vakmannen en -vrouwen perfect inzicht hebben in de werkzaamheden die verzet moeten worden. Daarom kwam Vullings bij ons met de vraag om het inzicht en de registratie van de werkzaamheden te verbeteren. Met als doel om sneller en eenvoudiger de juiste informatie op de juiste plaats inzichtelijk te hebben en de tijdsregistraties voor deze werkzaamheden zo eenvoudig mogelijk te maken. Zodat de vakmannen en -vrouwen vooral bezig kunnen zijn met hun vak.

Bekijk de case

Vullings
Track & Trace Comé

Case Track & Trace Comé

Archin heeft voor Comé een Track & Trace systeem ontwikkeld. Hierin wordt exact van grondstoffen en verpakkingen bijgehouden voor welk eindproduct het gebruikt werd. Dit met zo min mogelijk registratiehandelingen voor het personeel om de impact op de productiviteit en de kans op fouten te minimaliseren.

Bekijk de case

Case JD Edwards - Jet Analytics

Jet Analytics is een product van insightsoftware waarmee je op een efficiënte en overzichtelijke manier een datawarehouse omgeving kunt inrichten. In de afgelopen maanden hebben we een eerste project gedraaid met Jet Analytics op een JD Edwards omgeving. JD Edwards is een ERP-pakket waarmee een breed scala aan bedrijfsprocessen zoals Finance, Projecten, Inkoop, Voorraadbeheer, CRM, Verkoop, Forecasting, Productie en Supply Chain Management wordt ondersteund.

Bekijk de case

Oracle JD Edwards
TenCate Protective Fabrics

Case TenCate Protective Fabrics

TenCate Protective Fabrics is een toonaangevende wereldwijde producent van beschermende kleding voor Defensie, brandweer en specialistische beroepen zoals in de olie- en gasindustrie waar personeel ook 'vlamwerende' kleding draagt.

Bij TenCate Protective Fabrics is tijdens de implementatie van MS Dynamics NAV ook meteen gestart met de inrichting van de BI-omgeving. In deze ERP-omgeving wordt het volledige logistieke maar ook financiële proces ondersteund en vastgelegd. De behoefte aan een eenduidige rapportage voor inkoop, productie, verkoop en voorraad is dan ook evident.

Bekijk de case

Case Viduro KING KONG

Bij Viduro zijn ze constant bezig met strategische vraagstukken voor bedrijven, overheden en overige organisaties. Om dit allemaal in goede banen te leiden is het van groot belang dat er goed inzicht is in hun eigen planning én in hun eigen presteren. Met dit vraagstuk kwam Viduro bij Archin.

Bekijk de case

Persoonlijke meter
Automatiseren Bedrijfsprocessen

Case Henk Aarts Barbecue & Buffet

Archin ontwikkelde voor Henk Aarts een compleet verkoopinformatiesysteem op maat. De applicatie ondersteunt alle interne bedrijfsprocessen en zorgt voor de verwerking van offerte tot aan bezorging, van inkoop tot aan facturatie.

Bekijk de case

Case L!nQ Event Group

Archin heeft voor L!nQ Event Group een plansysteem compleet op maat ontwikkeld. Klantenbeheer, facturatie, projectinformatie en planning kunnen in de applicatie beheerd worden. Medewerker-informatie en gewerkte uren worden gesynchroniseerd met de externe salarisadministratie.

Bekijk de case

Automatiseren Bedrijfsprocessen
Automatiseren Bedrijfsprocessen

Case Tehava: Jet Reports

Om een goed beeld te houden op de ouderdom en waarde van de voorraad wordt gebruik gemaakt van een rapportage. De verwerkingstijd van de oude rapportage was méér dan een uur en niet geschikt voor ad-hoc gebruik. Er was behoefte aan een snellere rapportage, die de actuele voorraadwaarde presenteert in aantallen en waarde. Tevens diende er een analyse op ouderdom en productgroep mogelijk te zijn. Tehava wilde ook dat er periodiek een versie van deze rapportage werd aangemaakt en opgeslagen.

Bekijk de case

Case Totaaltegel

Archin heeft alle processen omtrent verkoop, productie, logistiek, voorraad en facturatie samen met Totaaltegel inzichtelijk gemaakt. Vervolgens zijn stap voor stap onderdelen van het systeem ontworpen om deze processen zo goed mogelijk te ondersteunen.

Bekijk de case

Automatiseren Bedrijfsprocessen

Industriestraat 11 5961PG Horst

085 486 4110