Cases

Alle activiteiten zijn gericht op één doel: de juiste informatie op de juiste plek
Archin Cases

Op basis van huidige bedrijfsprocessen en wensen

Wij zijn trots op ons werk en onze projecten en dat laten we graag zien! Op deze pagina vind je een greep uit ons veelzijdig portfolio.

Automatiseren Bedrijfsprocessen

Case Henk Aarts Barbecue & Buffet

Archin ontwikkelde voor Henk Aarts een compleet verkoopinformatiesysteem op maat. De applicatie ondersteunt alle interne bedrijfsprocessen en zorgt voor de verwerking van offerte tot aan bezorging, van inkoop tot aan facturatie.

Bekijk de case

Case L!nQ Event Group

Archin heeft voor L!nQ Event Group een plansysteem compleet op maat ontwikkeld. Klantenbeheer, facturatie, projectinformatie en planning kunnen in de applicatie beheerd worden. Medewerker-informatie en gewerkte uren worden gesynchroniseerd met de externe salarisadministratie.

Bekijk de case

Automatiseren Bedrijfsprocessen
Automatiseren Bedrijfsprocessen

Case Tehava: Jet Reports Professional

Om een goed beeld te houden op de ouderdom en waarde van de voorraad wordt gebruik gemaakt van een rapportage. De verwerkingstijd van de oude rapportage was méér dan een uur en niet geschikt voor ad-hoc gebruik. Er was behoefte aan een snellere rapportage, die de actuele voorraadwaarde presenteert in aantallen en waarde. Tevens diende er een analyse op ouderdom en productgroep mogelijk te zijn. Tehava wilde ook dat er periodiek een versie van deze rapportage werd aangemaakt en opgeslagen.

Bekijk de case

Case Totaaltegel

Archin heeft alle processen omtrent verkoop, productie, logistiek, voorraad en facturatie samen met Totaaltegel inzichtelijk gemaakt. Vervolgens zijn stap voor stap onderdelen van het systeem ontworpen om deze processen zo goed mogelijk te ondersteunen.

Bekijk de case

Automatiseren Bedrijfsprocessen

Industriestraat 11 5961PG Horst

085 486 4110