Case Henk Aarts Barbecue & Buffet

Een compleet verkoopinformatiesysteem op maat
Henk Aarts

Op basis van huidige bedrijfsprocessen en jouw wensen

Henk Aarts is een barbecue- en buffetspecialist en een begrip in Limburg en Noord-Brabant. Vanuit zijn ambachtelijke slagerij verzorgen Henk en zijn medewerkers diverse barbecue- en buffetarrangementen. Ook voor catering en ‘Live Cooking’ bent je bij Henk Aarts aan het juiste adres.

Archin ontwikkelde voor Henk Aarts een compleet verkoopinformatiesysteem op maat. De applicatie ondersteunt alle interne bedrijfsprocessen en zorgt voor de verwerking van offerte tot aan bezorging, van inkoop tot aan facturatie. De software sluit exact aan op de bedrijfsvoering en de wensen van Henk Aarts. De applicatie verschaft de juiste inzichten op ieder gewenst moment.

De belangrijkste functionaliteiten op een rijtje:

  • Beheer van producten, arrangementen en prijzen;
  • Eenvoudige verwerking van bestellingen;
  • Inzicht in productie én inkoop;
  • Planning van medewerkers en logistiek;
  • Facturatie en directe koppeling met boekhouding.

“Door de applicatie van Archin is er veel meer rust gekomen. Iedereen heeft beter inzicht in de informatie die ze nodig hebben tijdens hun werkzaamheden. Dit bespaart tijd, geld en verkleint de kans op fouten.” Henk Aarts, eigenaar Henk Aarts barbecue & buffet

Koppeling met de website

Een belangrijk verkoopkanaal in deze branche is de website, waar men eenvoudig en snel bestellingen kan plaatsen. Met de door ons ontwikkelde koppeling worden beschikbare producten en arrangementen eenvoudig gesynchroniseerd tussen de applicatie en de website. Uiteraard verloopt ook de verwerking van bestellingen via deze automatische koppeling.

Hebben wij je interesse gewekt? Benieuwd of onze software jouw bedrijfsprocessen ook kan optimaliseren?

Neem dan nu contact met ons op, wij staan je graag te woord!

Website Henk Aarts

Industriestraat 11 5961PG Horst

085 486 4110