Case L!nQ Event Group

Altijd de regie behouden over ieder project
L!nQ Event Group

Op basis van huidige bedrijfsprocessen en jouw wensen

L!nQ Event Group is een bedrijf dat zich richt op de evenementenbranche met twee takken van sport. Locker Company faciliteert kluisjes en servicepersoneel op beurzen, evenementen, horeca- en uitgaansgelegenheden en op de zakelijke markt. L!nQ Crew Services levert projectteams, personele oplossingen voor (complexe) crewmanagement vraagstukken en tijdelijk ondersteunend personeel ten behoeve van evenementen, festivals, beurzen en corporate events.

Om ervoor te zorgen dat de vele medewerkers en de materialen tijdens de vele piekmomenten overal op de juiste plaats op het juiste tijdstip aanwezig zijn, is een goede planning en beheersing van informatie uiterst belangrijk. Voor die uitdaging heeft Archin voor L!nQ Event Group een plansysteem compleet op maat ontwikkeld. Klantenbeheer, facturatie, projectinformatie en planning kunnen in de applicatie beheerd worden. Medewerker-informatie en gewerkte uren worden gesynchroniseerd met de externe salarisadministratie.

Planning

Spin in het web is het overzichtelijke planningsscherm. Hier komt alle informatie samen en zo kan de planning-medewerker in één overzichtelijk en gebruiksvriendelijk scherm projecten, personeel en voertuigen plannen. Dit scherm zorgt ervoor dat L!nQ altijd de touwtjes in handen heeft en een perfect overzicht heeft van alle lopende projecten.

“Mede door de applicatie van Archin heeft L!nQ Event Group een grote efficiëntie- en professionaliseringsslag kunnen maken. De vertaalslag van onze wensen naar een werkbaar en gebruikersvriendelijk systeem heeft Archin meer dan uitstekend gemaakt.” Paul van Rengs, directeur L!nQ Event Group

Crew app

De medewerkers van L!nQ Event Group hebben de beschikking over een aparte applicatie op hun smartphone. Met deze app kan een medewerker onder andere de beschikbaarheid doorgeven, de planning en projecten inzien en direct na afloop van een project de gemaakte uren registreren. Uiteraard is deze informatie direct beschikbaar voor de medewerkers op kantoor.

De software van Archin zorgt voor beter inzicht en is dan ook onmisbaar geworden binnen het bedrijf.

Hebben wij je interesse gewekt? Benieuwd of onze software jouw bedrijfsprocessen ook kan optimaliseren?

Neem dan nu contact met ons op, wij staan je graag te woord!

L!nQ Event Group Cases overzicht

Industriestraat 11 5961PG Horst

085 486 4110