Jet Analytics

Upgrade je BI met Jet Analytics
Jet Reports

Jet Analytics

Jet Analytics is speciaal ontwikkeld voor Microsoft Dynamics NAV en levert snelle, flexibele dashboards en financiële rapporten in Excel en via het web. Jet Analytics werkt met datawarehouses en cubes, speciaal voor ondernemingen met meerdere databronnen en grote hoeveelheden transacties.

Enkele voordelen van werken met Jet Analytics:

  • Ontsluit gegevens uit meerdere databronnen naar één omgeving;
  • Controleer en verrijk jouw gegevens voordat je deze gaat gebruiken voor rapportages;
  • Biedt hulp wanneer “standaard” rapportage tools performance problemen gaan geven;
  • Datawarehouses en cubes kunnen worden ontsloten met Jet Reports en Power BI.

In tegenstelling tot veel andere producten is het aantal eindgebruikers onbeperkt. Je zult merken dat de datakwaliteit sterk verbetert, waardoor ook de rapportages nog betrouwbaarder worden. Het gaat er niet om welke tool je gebruikt voor het bouwen van rapportages. Het gaat erom dat je een tool op de juiste manier gebruikt en inzet.

“Jet Analytics is geschikt voor bedrijven met meerdere databronnen, administraties en grote hoeveelheden transacties die verwerkt moeten worden.”

Jet Analytics vrijblijvend proberen?

Om je te overtuigen van de toegevoegde waarde van Jet Analytics voor jouw organisatie werken wij volgens een proof of concept. Dit betekent dat wij geheel vrijblijvend Jet Analytics voor je beschikbaar stellen. Je kunt dan rustig jouw eigen data bekijken en daarna weloverwogen een keuze maken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Jet Analytics jou kan bieden? Neem hiervoor contact op met één van onze adviseurs.

Vraag een Proof of Concept aan

Industriestraat 11 5961PG Horst

085 486 4110