Jet Reports

Op een betaalbare en beheersbare manier starten met BI
Jet Reports

Een overzichtelijke rapportageomgeving

Het vergt vaak veel kostbare tijd van uw medewerkers om met knip- en plakwerk de juiste rapportage samen te stellen. Daarnaast is het opstellen van deze meettools foutgevoelig. U en uw medewerkers moeten snel beslissingen kunnen nemen op basis van correcte data. Jet Reports kan u hierbij helpen en zorgen voor een overzichtelijke rapportageomgeving.

Jet Reports certified dealer

Archin is al vanaf het allereerste begin (2002) betrokken bij de ontwikkeling van Jet Reports en is al vele jaren certified dealer. Jet Reports is speciaal ontwikkeld voor Microsoft Dynamics NAV gebruikers, maar biedt ook mogelijkheden om andere databronnen te ontsluiten.

Wij bieden ondersteuning voor een 2-tal producten van Jet Reports: Jet Professional en Jet Enterprise.

“Jet Professional is geschikt voor bedrijven die op een betaalbare en beheersbare manier willen gaan starten met BI.”

Jet Professional

Een snelle, flexibele business rapportage in Excel maakt u met Jet Professional. Middels één klik krijgt u al uw gewenste informatie overzichtelijk in Excel, een gemakkelijk overzicht te verspreiden via SharePoint, e-mail, pdf en web-portal.

Enkele voordelen van werken met Jet Professional:

  • Excel add-in waarbij u binnen Excel zelf rapportages aanmaakt;
  • Rapporteer rechtsreeks (real time) op uw eigen database;
  • Vul uw gegevens aan met data uit andere tabellen en gebruik dit in uw rapportages;
  • Stel uw rapportages op diverse manieren beschikbaar aan eindgebruikers;
  • Monitoring van operationele processen.

Benieuwd wat Jet Reports voor uw bedrijf kan betekenen? Bekijk onze klantcasus of neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Casus Jet Reports Maak een vrijblijvende afspraak

“Jet Enterprise is geschikt voor bedrijven met meerdere databronnen, administraties en grote hoeveelheden transacties die verwerkt moeten worden.”

Jet Enterprise

Jet Enterprise is speciaal ontwikkeld voor Microsoft Dynamics NAV en levert snelle, flexibele dashboards en financiële rapporten in Excel en via het web. Jet Enterprise werkt met datawarehouses en cubes, speciaal voor ondernemingen met meerdere databronnen en grote hoeveelheden transacties.

Enkele voordelen van werken met Jet Enterprise:

  • Ontsluit gegevens uit meerdere databronnen naar één omgeving;
  • Controleer en verrijk uw gegevens voordat u deze gaat gebruiken voor rapportages;
  • Biedt hulp wanneer “standaard” rapportage tools performance problemen gaan geven;
  • Datawarehouses en cubes kunnen worden ontsloten met Jet Professional en Power BI.

In tegenstelling tot veel andere producten is het aantal eindgebruikers onbeperkt. U zult merken dat uw datakwaliteit sterk verbetert, waardoor ook uw rapportages nog betrouwbaarder worden. Het gaat er niet om welke tool u gebruikt voor het bouwen van rapportages. Het gaat erom dat u een tool op de juiste manier gebruikt en inzet.

Jet Enterprise vrijblijvend proberen?

Om u te overtuigen van de toegevoegde waarde van Jet Reports voor uw organisatie werken wij volgens een proof of concept. Dit betekent dat wij geheel vrijblijvend Jet Enterprise voor u beschikbaar stellen. U kunt dan rustig uw eigen data bekijken en daarna weloverwogen een keuze maken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Jet Reports u kan bieden? Neem hiervoor contact op met één van onze adviseurs.

Maak een vrijblijvende afspraak

Industriestraat 11 5961PG Horst

085 486 4110