Jet Reports & Jet Analytics

Op een betaalbare en beheersbare manier starten met BI
Jet Reports

Een overzichtelijke rapportageomgeving

Het vergt vaak veel kostbare tijd om met knip- en plakwerk de juiste rapportage samen te stellen. Daarnaast is het opstellen foutgevoelig. Jij en jouw medewerkers moeten snel beslissingen kunnen nemen op basis van correcte data. De producten van insightsoftware kunnen je hierbij helpen en zorgen voor een overzichtelijke rapportageomgeving.

Certified dealer

Archin is al vanaf het allereerste begin (2002) betrokken bij de ontwikkeling van de Jet producten en is al vele jaren certified dealer. Speciaal ontwikkeld voor Microsoft Dynamics NAV gebruikers, maar tegenwoordig zijn er ook tal van mogelijkheden om andere databronnen te ontsluiten.

Wij bieden ondersteuning voor een 2-tal producten van insightsoftware: Jet Reports en Jet Analytics.

“Jet Reports is geschikt voor bedrijven die op een betaalbare en beheersbare manier willen gaan starten met BI.”

Jet Reports

Een snelle, flexibele business rapportage in Excel maak je met Jet Reports. Middels één klik krijg je al je gewenste informatie overzichtelijk in Excel, een gemakkelijk overzicht te verspreiden via SharePoint, e-mail, pdf en web-portal.

Enkele voordelen van werken met Jet Reports:

  • Excel add-in waarbij je binnen Excel zelf rapportages aanmaakt;
  • Rapporteer rechtsreeks (real time) op je eigen database;
  • Vul je gegevens aan met data uit andere tabellen en gebruik dit in jouw rapportages;
  • Stel je rapportages op diverse manieren beschikbaar aan eindgebruikers;
  • Monitoring van operationele processen.

Benieuwd wat Jet Reports voor jouw bedrijf kan betekenen? Bekijk onze klantcasus of neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Casus Jet Reports Maak een vrijblijvende afspraak

“Jet Analytics is geschikt voor bedrijven met meerdere databronnen, administraties en grote hoeveelheden transacties die verwerkt moeten worden.”

Jet Analytics

Jet Analytics is speciaal ontwikkeld voor Microsoft Dynamics NAV en levert snelle, flexibele dashboards en financiële rapporten in Excel en via het web. Jet Analytics werkt met datawarehouses en cubes, speciaal voor ondernemingen met meerdere databronnen en grote hoeveelheden transacties.

Enkele voordelen van werken met Jet Analytics:

  • Ontsluit gegevens uit meerdere databronnen naar één omgeving;
  • Controleer en verrijk jouw gegevens voordat je deze gaat gebruiken voor rapportages;
  • Biedt hulp wanneer “standaard” rapportage tools performance problemen gaan geven;
  • Datawarehouses en cubes kunnen worden ontsloten met Jet Reports en Power BI.

In tegenstelling tot veel andere producten is het aantal eindgebruikers onbeperkt. Je zult merken dat de datakwaliteit sterk verbetert, waardoor ook de rapportages nog betrouwbaarder worden. Het gaat er niet om welke tool je gebruikt voor het bouwen van rapportages. Het gaat erom dat je een tool op de juiste manier gebruikt en inzet.

Jet Analytics vrijblijvend proberen?

Om je te overtuigen van de toegevoegde waarde van Jet Analytics voor jouw organisatie werken wij volgens een proof of concept. Dit betekent dat wij geheel vrijblijvend Jet Analytics voor je beschikbaar stellen. Je kunt dan rustig jouw eigen data bekijken en daarna weloverwogen een keuze maken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Jet Analytics jou kan bieden? Neem hiervoor contact op met één van onze adviseurs.

Maak een vrijblijvende afspraak

Industriestraat 11 5961PG Horst

085 486 4110