Power BI

Snel en eenvoudig inzicht in de prestaties van uw organisatie
Jet Reports

Rapportages ad-hoc, live en overal beschikbaar

Het is en blijft een terugkerende en tijdrovende klus om gegevens te verzamelen, rapporten op te zetten en deze te verspreiden door de organisatie. Power BI doorbreekt deze gedachte door een eenvoudige cloud-based service te bieden. De meest cruciale organisatiegegevens worden bij elkaar gebracht en in één oogopslag inzichtelijk gemaakt, waar en wanneer u maar wilt.

Archin is als een van de eerste organisaties gecertificeerd in Power BI. U kunt er dus op vertrouwen dat uw opdracht bij ons in goede handen is.

“Met Power BI krijgt u meteen antwoord op uw belangrijkste zakelijke vragen en kunt u uw gegevens tot leven laten komen”

Altijd en overal uw data. Alles in één overzicht.

Power BI maakt het mogelijk om vele soorten gegevensbronnen te koppelen die voor u relevant zijn. Wij waarborgen de kwaliteit en structureren de onderliggende data waarna de voor u relevante gegevens een plaats krijgen in een interactief dashboard. Zo beschikt u altijd over het meest actuele inzicht in de prestaties van uw organisatie. Dit zorgt ervoor dat u ad-hoc analyses kunt doen en zo kunt inspelen op de veranderingen binnen en buiten uw organisatie.

Binnen Power BI kan de beschikbare data op gebruikersniveau worden geconfigureerd. Eenmaal gepubliceerd is het dashboard beschikbaar vanaf elk apparaat, zo heeft u uw data altijd bij de hand. U kunt nu beslissingen maken op basis van feiten!

“Leer de echte kracht van uw data kennen met Microsoft Power BI”

Onze werkwijze met Power BI

Wij willen er zeker van zijn dat Business Intelligence in uw organisatie zo optimaal mogelijk wordt ingezet. Daarom willen we graag vanaf de eerste stap bij uw Business Intelligence project betrokken zijn.

  • Samen met u bepalen wij de informatiebehoeften die spelen binnen uw organisatie;
  • Wij onderzoeken de structuur en kwaliteit van uw data en optimaliseren deze voor uw rapportages;
  • Indien nodig koppelen wij data uit verschillende gegevensbronnen;
  • Wij visualiseren uw informatiebehoeften in de gewenste presentatievorm;
  • Wij optimaliseren de dashboards voor elk gewenst apparaat.

Gartner heeft Microsoft Power BI uitgeroepen tot marktleider in Business Intelligence & Analytics. Al veel organisaties gebruiken Power BI om inzicht te krijgen in hun eigen prestaties. Benieuwd wat Power BI voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Maak een vrijblijvende afspraak

Industriestraat 11 5961PG Horst

085 486 4110