Power BI

Snel en eenvoudig inzicht in de prestaties van jouw organisatie
Power BI

Rapportages ad-hoc, live en overal beschikbaar

Het is en blijft een terugkerende en tijdrovende klus om gegevens te verzamelen, rapporten op te zetten en deze te verspreiden door de organisatie. Power BI doorbreekt deze gedachte door een eenvoudige cloud-based service te bieden. De meest cruciale organisatiegegevens worden bij elkaar gebracht en in één oogopslag inzichtelijk gemaakt, waar en wanneer je maar wilt.

Archin is als een van de eerste organisaties gecertificeerd in Power BI. Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw opdracht bij ons in goede handen is.

“Met Power BI krijg je meteen antwoord op jouw belangrijkste zakelijke vragen en kun je jouw gegevens tot leven laten komen”

Probeer het hieronder zelf

Altijd en overal je data. Alles in één overzicht.

Power BI maakt het mogelijk om vele soorten gegevensbronnen te koppelen die voor jou relevant zijn. Wij waarborgen de kwaliteit en structureren de onderliggende data waarna de voor jou relevante gegevens een plaats krijgen in een interactief dashboard. Zo beschik je altijd over het meest actuele inzicht in de prestaties van jouw organisatie. Dit zorgt ervoor dat je ad-hoc analyses kunt doen en zo kunt inspelen op de veranderingen binnen en buiten jouw organisatie.

Binnen Power BI kan de beschikbare data op gebruikersniveau worden geconfigureerd. Eenmaal gepubliceerd is het dashboard beschikbaar vanaf elk apparaat, zo heb je je data altijd bij de hand. Je kunt nu beslissingen maken op basis van feiten!

“Leer de echte kracht van je data kennen met Microsoft Power BI”

Onze werkwijze met Power BI

Wij willen er zeker van zijn dat Business Intelligence in jouw organisatie zo optimaal mogelijk wordt ingezet. Daarom willen we graag vanaf de eerste stap bij je Business Intelligence project betrokken zijn.

  • Samen met jou bepalen wij de informatiebehoeften die spelen binnen jouw organisatie;
  • Wij onderzoeken de structuur en kwaliteit van jouw data en optimaliseren deze voor jouw rapportages;
  • Indien nodig koppelen wij data uit verschillende gegevensbronnen;
  • Wij visualiseren je informatiebehoeften in de gewenste presentatievorm;
  • Wij optimaliseren de dashboards voor elk gewenst apparaat.

Gartner heeft Microsoft Power BI uitgeroepen tot marktleider in Business Intelligence & Analytics. Al veel organisaties gebruiken Power BI om inzicht te krijgen in hun eigen prestaties. Benieuwd wat Power BI voor je organisatie kan betekenen? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Maak een vrijblijvende afspraak

Industriestraat 11 5961PG Horst

085 486 4110