Power BI training

Maak een vliegende start met onze Power BI training
Power BI
Duur:
2 dagen
Locatie:
Horst
Prijs:
€ 800,- per deelnemer (excl. BTW)
Inclusief lunch, koffie/thee en gebruik laptop.
Lesmethode:
Small Groups
Power BI

Power BI

Het is en blijft een terugkerende en tijdrovende klus om gegevens te verzamelen, rapporten op te zetten en deze te verspreiden door de organisatie. Power BI doorbreekt deze gedachte door een gebruiksvriendelijke cloud-based service te bieden. De meest cruciale organisatiegegevens worden bij elkaar gebracht en in één oogopslag inzichtelijk gemaakt, waar en wanneer je maar wilt. Al veel organisaties gebruiken Power BI om inzicht te krijgen in hun eigen prestaties en hierop te sturen.

Wij willen er zeker van zijn dat je een vliegende start kunt maken met Power BI. Onze trainingen zijn afgestemd op de nieuwste ontwikkelingen van Power BI en worden altijd gegeven door een gecertificeerd Power BI specialist.

Schrijf je in

“Met Power BI krijg je meteen antwoord op de belangrijkste zakelijke vragen en kun je je gegevens tot leven laten komen”

Doelgroep

Wij vinden het belangrijk dat onze trainingen voor iedereen toegankelijk, praktisch en leerzaam zijn. De training heeft als doel je een goede basis mee te geven zodat je zelf met Power BI aan de slag kunt binnen je organisatie.

Na onze training kun je de opgedane kennis meteen in je eigen organisatie toepassen. Wij houden de trainingsgroepen klein (tot maximaal vier deelnemers) zodat ook persoonlijke begeleiding mogelijk is.

Heb je al ervaring en wil je je kennis verbreden? Of wil je liever een op maat gemaakt programma waarbij ook ruimte is om een case uit jouw organisatie te behandelen? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Schrijf je in

“Leer de echte kracht van je data kennen met Microsoft Power BI”

Trainingsprogramma

In onze Power BI training volgen we een vast programma zodat je onderstaande resultaten kunt bereiken. Na uitleg van de theorie ga je zelf aan de slag met Power BI zodat je de theorie toe kunt passen in een aantal uitdagende cases. Uiteraard is er tijdens de training altijd ruimte voor vragen.

  • Basis Microsoft Power BI
  • Verbinden met en transformeren van data
  • Data modelleren en visualiseren
  • Creëer en optimaliseer visuals
  • Creëer dashboards in de Power BI Service (cloud) en deel deze met collega’s
  • Power BI Mobile
  • Gateways en gegevens up-to-date houden

Tijdens de training maak je gebruik van onze laptops waarop de nieuwste versie van Power BI is geïnstalleerd. Tevens krijg je een instructieboekje met opdrachten die tijdens de training zal worden gebruikt. Zo kunnen we na een kennismaking met een kop koffie, meteen aan de slag met de training.

Uiteraard wordt ook de lunch door ons verzorgd!

Schrijf je in

Industriestraat 11 5961PG Horst

085 486 4110