Power BI trainingen

Maak een vliegende start met onze Power BI trainingen
Power BI
Duur:
2 dagen
Locatie:
Horst
Prijs:
€ 800,- per deelnemer (excl. BTW)
Inclusief lunch, koffie/thee en gebruik laptop.
Lesmethode:
Small Groups
Power BI

Power BI

Het is en blijft een terugkerende en tijdrovende klus om gegevens te verzamelen, rapporten op te zetten en deze te verspreiden door de organisatie. Power BI doorbreekt deze gedachte door een eenvoudige cloud-based service te bieden. De meest cruciale organisatiegegevens worden bij elkaar gebracht en in één oogopslag inzichtelijk gemaakt, waar en wanneer je maar wilt. Al veel organisaties gebruiken Power BI om inzicht te krijgen in hun eigen prestaties en hierop te sturen.

Wij willen er zeker van zijn dat je een vliegende start kunt maken met Power BI. Zowel voor beginnende als voor ervaren Power BI gebruikers bieden wij trainingen aan, afgestemd op de nieuwste ontwikkelingen van Power BI. Onze trainingen worden altijd gegeven door een gecertificeerd Power BI specialist.

Schrijf je in

“Met Power BI krijg je meteen antwoord op de belangrijkste zakelijke vragen en kun je je gegevens tot leven laten komen”

Doelgroep

Wij vinden het belangrijk dat onze trainingen voor iedereen toegankelijk, praktisch en leerzaam zijn. Ons aanbod bestaat uit een tweetal trainingsprogramma’s, Beginner en Advanced.

De Beginner training heeft als doel je een goede basis mee te geven zodat je zelf met Power BI aan de slag kunt binnen je organisatie.

Voor de gebruikers die al ervaring hebben met Power BI en graag hun kennis willen verbreden bieden wij de Advanced training aan. In dit trainingsprogramma leer je onder andere data te optimaliseren, DAX te gebruiken voor je rapportage en de beveiliging in te stellen.

Na onze training kun je de opgedane kennis meteen in je eigen organisatie toepassen. Wij houden de trainingsgroepen klein (tot maximaal vier deelnemers) zodat ook persoonlijke begeleiding mogelijk is.

Wil je liever een op maat gemaakte training waarbij ook ruimte is om een case uit jouw organisatie te behandelen? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Schrijf je in

“Leer de echte kracht van je data kennen met Microsoft Power BI”

Trainingsprogramma

In onze small groups training volgen we een vast programma zodat je onderstaande resultaten kunt bereiken. Na uitleg van de theorie ga je zelf aan de slag met Power BI zodat je de theorie toe kunt passen in een aantal uitdagende cases. Uiteraard kunnen er aan het einde van de training onderwerpen worden behandeld op basis van vragen uit de dagelijkse praktijk.

Beginner
 • Basis Microsoft Power BI
 • Verbinden met en transformeren van data
 • Data modelleren en visualiseren
 • Creëer en optimaliseer visuals
 • Creëer dashboards in de Power BI Service (cloud) en deel deze met collega’s
Advanced
 • Power BI mobile
 • Geavanceerd modelleren van data
 • Gateways en data up-to-date houden
 • Security en afschermen van data
 • DAX – eenvoudige en complexe berekeningen
 • Parameters

Tijdens de training maak je gebruik van onze laptops waarop de nieuwste versie van Power BI is geïnstalleerd. Tevens krijg je een instructieboekje met opdrachten die tijdens de training zal worden gebruikt. Zo kunnen we na een kennismaking met een kop koffie, meteen aan de slag met de training.

Uiteraard wordt ook de lunch door ons verzorgd!

Schrijf je in

Industriestraat 11 5961PG Horst

085 486 4110